Helgen

Ber om ursäkt för dålig uppdatering! Ska skärpa mig o ta igen det nu i veckan! Har haft en sjukt bra helg iaf :D I fredags var vi först på ikea vilket var grymt! Hade dock väldigt höga klackar så blev skjutsad på en sån där IKEA vagn då jag inte orkade gå (a) Efter det var det nollningsfest som gällde vilket spårade totalt, har även grym träningsvärk i benen efter allt dansande haha 
 
Bild på när jag sitter på den där ikea vagnen haha, vet inte varför färgen på bilden blev så konstig :) 
 
Lördag var lika med bakis dag! Sen på kvällen drog vi ett gäng till thai fast food och käkade o sen var det bowling som gällde! Vi firade nämligen Linnea som fyller 22idag (söndag). Efter god mat o bowling kastade vi på en film, käkade en massa gott och sen bar det iväg på en till fest haha. (vi kom hem klockan 5)
 
 
Idag har vi sovit ut länge! sedan bakat tacos och myst framför en film. Hoppas att ni har haft det lika bra i helgen som mig! Puss puss :*

True story!


Dagens!

Svenskt fint väder idag (regn), lite segt att ta sig upp men upp kom jag och nu är det dags att tagga iväg till skolan. Slutar 11.40 iaf vilket är skönt! Senare blir det IKEA med finaste Linnea och några till :D Ha en bra dag alla!
 

True story!


Bildbomb, fotografering augusti 2011

 

Träning på g!

Känner mig duktig då jag har släpat mig ut i regnet o sprungit ca 3km, alltid något liksom! Längtar som fan tills jag har skaffat mitt gymkort så att jag kan komma igång på riktigt, det enda målet jag har är att få en snygg kropp som jag själv kan vara 100% nöjd med, och bättre kondition, gosh nu är det ju nästan pinsamt haha ;) 
Annars har jag inga speciella mål som med midjemått och sådant, ni får väl
önska mig lycka till? ;) 
 
Kastar upp en bild på drömkroppen också, TO DIE FOR!
 
Miranda Kerr råkar ju dessutom vara en av världens vackraste kvinnor! 

Lång dag!

Har varit en lång dag men har fått mycket gjort. Massa plugg och tjockande i skolan, tog första gardasil sprutan idag också vilket gjorde ont/var obehagligt som fan efteråt haha, kändes som att hela armen typ krampa?
 Var inte så kul innan sprutan heller då jag är så nålrädd så det finns inte haha
 
Det här var typ mitt face innan sprutan 

.

 

Tidsinställt inlägg

Så då kan alla skadegladajävlar där ute le nudå då jag är så helvetes jävla nålrädd :(
Som ni då förstår är det sprutor på g... FML ATM!
 

Beslutsångest

Funderar på att färga håret som nått liknande bilden nedan samt fixa löshår
Vad tycker ni, ja eller nej
 

Bild tagen ifrån google

Instagram

Följ mig på instagram(ronjabedoire) och lämna en kommentar här med ditt användarnamn så följer jag dig tillbaka! 
 
 
 
 
 

Me, myself and I

Jag har haft en grej för linser ett tag i mitt liv nu,tycker att det är så kul att kunna variera utseendet såpass mycket! Kastar upp lite bilder här så att ni får se :)
 
Många frågar om det inte är svårt att sätta i dom om det gör ont osv. Och svaret är att man lär sig efter ett tag och nej det gör absolut inte ont! Det är däremot väldigt kul :D 
 
Här har jag ett par grön/blå som heter aqua 
 
De här är som ni ser ett par vanliga bruna
(dock är dessa linser som ett filter, så man ser allt mycket mörkare)
 
 
Avslutar med en bild med min naturliga ögonfärg
Har även mörkblå samt gröna linser men hade tyvär ingen bild på det. Förut när jag höll på väldigt mycket med linser så hade jag även lila och svarta, saknar de lila lite grann. Men vad säger ni, ser ni nån skillnad? ;)
 

.

 
 

Subway surfers!

Världens bästa spel till smartphone! Glöm temple run och ladda ner subway surfers NU om du inte redan har gjort det. Sjukt beroende framkallande då man ska utföra speciella missions (som förövrigt är väldigt enkla) för att få så höga poäng som möjligt. Temple run kan jämföras som icas egna choklad om subway surfers är marabou, vad skulle du välja liksom? ;) 
 

 

 

Chilli'n!

Chill dag idag (igen hihi) och chilldag betyder chillig outfit :D so this is my looks today! 

The Typical Ronja


Kaffe-mys med Michaela

Sitter och avnjuter en vaniljlatte i väntan på italienskan med min kära vän Michaela, MYS!

Once you go Mac you never go back!

Är bara tvungen att kasta in ett inlägg om hur mycket jag jag älskar alla apples produkter! 
Personligen så har jag en MacBook air och en iPhone 4 och det är vekligen kärlek! 
Deras produkter har en stilren design och är så lätta att förstå sig på, har tidigare använt pc och walkman produkter och liknande och nu i efterhand undrar jag hur jag någonsin har kunnat använda nått annat än mac.  
 
 
Nu taggar jag en iPhone 5! Om den inte är för stor vill säga. 

.

 
Hittade denna goding idag när jag lyssnade på the vioce på min älskade iPhone

25/9-12

Idag var det tre månader sen du gick bort, saknar dig mer än vad ord kan beskriva
Vila i frid vackraste ängel!
 
 
Det är svårt att förlora någon man älskar så ta hand om varandra där ute! 

Just chilli'n

Har haft en riktig chilldag och inte gjort så mycket, har träffat lite vänner, planerat helgen och så. Har även börjat med ett mycket spännande projekt i skolan som jag ser fram emot, mer av det får ni se senare här i bloggen, mycket jobb men kul ska det bli! Hoppas att ni alla har
haft en bra dag, kram! 
 

Ronja Tipsar

Använd clearasil deep cleansing pads varje morgon när du vaknar! Du behöver inte ens gå
upp ur sängen när du gör det och det ser till så att din hy är ren och fräsch innan du lägger på ett lager foundation eller vad du nu än använder för bas när du sminkar dig :) Den är toppen och rekomenderas starkt! 
 
 
 
 
 

Review

 Jag har alltid sålänge jag kan minnas använt tresemmes värmeskydd och varit nöjd. Det är en helt vanlig värmespray som man sprayar ut jämnt i handdukstorkat hår. Gillar den då den är enkel och med det menar jag att det inte är en massa oljor och skit i den som lätt kan få håret att se flottigt ut. 
 
Men nu på senaste tiden har märket aussie setts till på alla möjliga bloggar och märket har även fått ett väldigt bra rykte så bestämde mig för att testa deras värmeskydd som omväxling, vilket var A BIG NO NO. Skyddet påminner lite om balsam fast mycket segare och det står att man ska använda väldigt lite men då känns de inte som att man får ut värmeskydd i hela håret. Resultatet blir iaf KAOS! Håret delade upp sig på mindre än 10 minuter efter att du har borstat det och det såg bara allmännt äckligt ut. Håret blir heller inte mjukt och det får ingen speciell glans. 
 
Blev riktigt besviken och gav bort flaskan till en vän, hon verkar däremot vara nöjd med det så antar att det bara inte passade min hårtyp (vilket är normalt hår). Håller mig till älskade tresemme :) 
 
Tresemme går på ca 80 spenn och Aussie ligger på runt 130 har jag för mig 

The Typical Ronja


Tillfällig Design

Så du har jag äntligen börjat komma igång lite med min nya blogg, den här designen kommer att vara tillfällig tills jag finner tiden till att göra något snyggare. Information om mig och lite annat smått och gott dyker upp här inom en snar framtid, tills dess kan jag bara önska er alla en trevlig dag! 
 
Passar på o kastar upp en bild på min älskade dator
 

RSS 2.0